Agenda 2024 online!

Het is tijd om je agenda tevoorschijn te halen en datums te blokken, want de agenda voor 2024 staat online en zit boordevol carnavalsfestiviteiten! We hebben weer een prachtig gevarieerd programma samengesteld dat jong en oud zal aanspreken. Van kleurrijke optochten tot bruisende feestjes, er is voor elk wat wils om de carnavalssfeer ten volle te ervaren!

Dus, wat staat er op het programma? Bereid je voor op spectaculaire carnavalsoptochten in Ootmarsum en Oldenzaal, waarin de Othmarridders trots deelnemen. Dit jaar belooft een onvergetelijke viering te worden, met tal van verrassingen, prachtige kostuums en fantastische praalwagens. Maar dat is nog niet alles! Onze agenda omvat ook themafeesten, kinderactiviteiten en traditionele carnavalsfestiviteiten.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de carnavalsvreugde in 2024. Bekijk onze online agenda voor alle details en data, en bereid je voor op een onvergetelijke tijd met de Othmarridders. Of je nu een fervent carnavalsvierder bent of er gewoon bij wilt zijn op een aantal feestjes, we verwelkomen iedereen om zich bij ons aan te sluiten en de magie van carnaval te ervaren. Tot ziens bij de festiviteiten!

Bekijk hier onze agenda!