Doe mee aan de optocht!

Voeg je bij de bruisende carnavalsoptochten in Ootmarsum en Oldenzaal! Onze jaarlijkse carnavalsoptochten zijn een viering van creativiteit, samenhorigheid en pure vreugde. Of je nu jong of oud bent, iedereen is welkom om deel te nemen aan deze kleurrijke en feestelijke traditie. Het is de perfecte gelegenheid voor een gezellig samenzijn en deel uit te maken van een onvergetelijke ervaring.

Of je nu een doorgewinterde carnavalsliefhebber bent of gewoon zin hebt in een dag vol plezier, de optochten bieden voor ieder wat wils. Help met de laatste puntjes op de i zetten van de wagen en trek de prachtige door de kledingcommissie gemaakte kostuums aan! De straten van Ootmarsum en Oldenzaal komen tot leven met muziek, dans en prachtige praalwagens. 

Dus waar wacht je nog op? Doe mee, lach, dans en creƫer blijvende herinneringen tijdens deze fantastische carnavalsoptochten. We verwelkomen iedereen met open armen om deel uit te maken van deze onvergetelijke festiviteiten! Je kunt je hier aanmelden! Wacht niet te lang, want aanmelden is mogelijk tot 4 februari!