Koninklijke onderscheiding voor Ere-President Rob

Vanmorgen heeft onze Ere-President een Koninklijke onderscheiding ontvangen, dik en dik verdiend!

Rob heeft zich als vrijwilliger ingezet, en zet zich nog steeds in, bij tal van verenigingen en stichtingen in Ootmarsum. Enkele voorbeelden hiervan zijn KOSC, Stichting Heemhuis Poorten Frederik, TCO, kringloopwinkel SKDT en natuurlijk onze carnavalsvereniging.

 Binnen onze vereniging heeft Rob in talloze commissies gezeten: De Siepelcommissie, de Siepellochtcommissie, de Garde der Oud Prinsen, de archiefcommissie, feestcommissie, sponsorcommissie Trias Zottika enzovoorts. Daarnaast is Rob stadsprins geweest en heeft hij binnen het bestuur onze vereniging geleid als Voorzitter en is later als secretaris binnen het bestuur actief gebleven. Voor al deze inzet en nog veel meer heeft Rob reeds de Zilveren Othmar ontvangen en draagt hij de titel Ere-President.

Vandaag 26 april 2024 is al zijn inzet voor al deze verenigingen en stichtingen beloond met een Koninklijke onderscheiding. Rob, namens de Ootmarsumse Carnavalsvereniging de Othmarridders, van harte proficiat met deze bijzondere erkenning voor al jouw tijd en energie die jij vrijwillig in onze vereniging steekt.